Ons proces

Zoals bij elk software project wordt er bij ontwikkeling van software op maat verschillendende stadia doorlopen om tot bij het finale product te komen.

een groep profesioneel uitziende mensen die aan het converseren zijn aan een tafel
1 stap 1

Kennismakingsgesprek

Tijdens onze eerste uitgebreide kennismaking polsen wij naar het verhaal van je organisatie. Wat is het probleem dat zich voordoet? Waar gaat de software voor gebruikt worden? Hoe verloopt het proces nu? Welke software wordt er momenteel gebruikt? Heeft de organisatie een volledig nieuw pakket nodig, of kan er verder worden gebouwd op dat wat reeds aanwezig is? We luisteren naar je verhaal en geven je reeds een eerste advies.

2 stap 2

Afspraken

Na het kennismakingsgesprek wordt er een offerte opgemaakt. Elke organisatie heeft een eigen verhaal wat een unieke oplossing vereist. We bekijken de mogelijkheden en maken samen afspraken qua beschikbaarheid, technologiën, support etc.

een krijtbord waarin een lamp wordt afgebeeld waaruit ideëen vertrekken
de handen van een vrouw aan een bureau met voor zich drie schermen en een toetsenbord
3 stap 3

Ontwikkeling

Gaat je organisatie akkoord met de offerte, dan maken we de software die aan de wensen van je organisatie voldoet. Er is een mogelijkheid tot het inplannen van demo-momenten, zodat je je wensen eventueel kan bijsturen. Er volgt uiteraard ook een testfase. De hoofdgebruikers van de applicatie binnen uw bedrijf krijgen van ons een opleiding. Zij testen de eerste versie van deze applicatie en geven hun eventuele opmerkingen aan ons door.

4 stap 4

Verdere ondersteuning

We bouwen verder tot we aan de ideale eindresultaat bereikt hebben. Nadat de applicatie is afgewerkt, wordt deze uitgerold in je organisatie. Indien afgesproken blijven wij nadien ook beschikbaar voor verdere support.

De huidige markt verandert snel en je organisatie evolueert mee. Indien je applicatie aangepast of geïntegreerd moet worden met andere bestaande systemen, kan je opnieuw beroep op ons doen. Zo blijf je software steeds up-to-date met de huidige marktsituatie.

een tablet met een openstaande applicatie.

Contacteer ons

Adres

Alfons Schneiderlaan 188

2100 Deurne